PRESIDENTTI MAUNO KOIVISTON VIIMEINEN MATKA – JOPA SATATUHATTA SUOMALAISTA ON SAATTAMASSA

Muistotilaisuuden avaussanat lausuu omaisten edustaja Heikki Allonen. Pääministeri Juha Sipilä esittää muistosanat ja muistopuheen pitää entinen pääministeri Paavo Lipponen. Tilaisuudessa kuullaan Yrjö Kilpisen LaululleIlmari Hannikaisen Rauha ja Oskar Merikannon Sinullesopraano Tuuli Takalan esittämänä, säestäjänään pianisti Tuula Hällström.

- Valmistelujen yhteydessä on käynyt hyvin ilmi, kuinka arvostettu henkilö ja pidetty ihminen presidentti Koivisto oli. Kaikki tahot ovat mielellään ja kunnia-asianaan halunneet olla mukana hautajaisten valmistelussa, Lehtomäki kertoo.

Presidentti Koiviston valtiollisiin hautajaisiin on kutsuttu omaisten ja valtiojohdon lisäksi yli 500 kutsuvierasta. Presidentin perhe on pieni. ILTA SANOMAT